Kompanija je osnovana 2007. godine u Novom Sadu, kao društvo za inženjering, projektovanje, niskogradnju i visokogradnju.

Izvodimo radove na infrastrukturnom opremanju:

Građevinski radovi

Građevinski radovi na izgradnji kanalizacione mreže, vrelovoda, gasovoda, putne infrastukture, kao i ostale građevinske radove. U tu svrhu raspolažemo svim tehničko-tehnološkim i ljudskim resursima.

Mašinski radovi

Mašinski radovi na izgradnji vrelovoda, toplovoda i toplotnih podstanica; gasovoda visokog, srednjeg i niskog pritiska; termoenergetskih postrojenja; montaža predizolovanih sistema za daljinsko grejanje; montaža naftovoda; izgradnja crpnih stanica i pumpnih postrojenja; izgradnja vodovoda i hidromehaničkih postrojenja; izgradnja industrijskih postrojenja, kao i drugi mašinski radovi, u skladu sa standardima SRPS EN ISO 3834-2 i SRPS EN 13941.

Reference

JKP Novosadska toplana, Novi Sad

Izgradnja i rekonstrukcija vrelovodne mreže, izgradnja vrelovodnih priključaka, izgradnja toplotnih podstanica, radovi na havarijama na vrelovodnoj mreži

JKP Vodovod i kanalizacija, Novi Sad

Rekonstrukcija vodovodne mreže

JKP Beogradske elektrane, Novi Beograd

Izgradnja i rekonstrukcija vrelovodne mreže

Izvedeni radovi

Izvođenje radova je u skladu sa zaštitom životne sredine i ljudskog zdravlja. Prilagođavamo se željama i potrebama svih potencijalnih saradnika, poštujemo rokove i obećavamo dobar kvalitet gradnje.

Ulažemo u svoju budućnost.

Ako želite da postanete deo našeg tima, da sa Vama budemo još snažniji, bolji i uspešniji, pridružite nam se.